Hello there, is this your first visit?
Register

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26
  1. #21
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Iowa
    Posts
    17
    Quote Originally Posted by 79stang351w View Post
    Thanks Dan. Although I'm not sure who you are responding to, me or tex.
    Did you use the original converter?

  2. #22
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    KCMO
    Posts
    9,111
    79, it sounds like your governor is highly suspect. If not, then the 2-3 shift valve.

  3. #23
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Sunbury, PA
    Posts
    10
    Thank you sir!
    79 Mustang Coupe, 351W(.30 over), Comp. 10.3:1, Solid cam: 566 lift, 252 dur., Windsor Jr\'s, 750 DP, Vic Jr., eagle rods, C-4 roller, 8.8, 4.56 spool, CE 90/10\'s, M/T 26 x 10 slicks, ET: 11.53 @ 119 mph.

  4. #24
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Finland
    Posts
    6
    I checked 2-3 valves, found nothing. I left upper gasket out, now trans works. Lower gasket was better, I only fixed some holes.

  5. #25
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    KCMO
    Posts
    9,111
    Report back in a week or two, confirm your non gasket is still working well.

  6. #26
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Finland
    Posts
    6
    Still works, thanks for help!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •